Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Puma kanske inte klarar natten!

Av Sara - 12 oktober 2009 19:58

  


Hej

Idag började som en helt vanlig dag med vaccination av 33 hästar!

Senare på eftermiddan när allt var klart i stallet fick Puma komma ut för att röra lite på sig med sin klumptass. Hon hade fått komma ut för kiss pause lite då och då under dagen. Men så tänkte jag att jag går och hämtar 2 hästar som skulle in. De var inte så långt till hagen så Puma fick följa med om hon ville, hon stanna halvägs och vände, så satte hon sig vid stalldörren och väntade.

När jag nästan är vid stallet hör jag hur en kvinna börjar skrika, först fattar jag ingenting, men sen hör jag Puma skrika i högan sky, har aldrig hört henne skricka så nån gång förr. Med hjärta i halsgropen släppte jag allt jag hade i händerna och sprang mot puma,

då har kvinnans 2 mastiffer hoppat på Puma. När vi lyckats få bort hundjä***** så var puma helt i chock, hon bara högg efter allt o alla. Fick liksom ingen kontakt med henne, efter ett bra tag kunde jag locka in henne i klubbrummet. Hon hade inga öppna sår men var tilltuffsad och svullen på sidorna. Hon bara skaka och bara man tänkte ta bakom öronen och längre bak högg hon.

Vi fick tillslut in henne i bilen och väl på Ultuna så kom de fram till 2-3 brutna revben och ev ett bukbrock de ska undersöka henne mer i natt och få henne att stabilisera sig. Min stackars hund mår verkligen pyton Gråter


Fattar inte hur man kan gå in på en gårdsplan med en hund som attakerar andra hundar och dessutom var den LÖS!!!!

Detta har tydligen hänt förr men då på en annan mastiff som fick sys ihop.


Hoppas Puma klarar natten och att inga mer komplikationer tillkommer.


Nu ska jag försöka sova =/    

 
ANNONS
 
http://annebertelsen.blogg.se

http://annebertelsen.blogg.se

12 oktober 2009 20:33

fan vad hemskt :(

http://annebertelsen.blogg.se

 
Ingen bild

Nina

12 oktober 2009 21:55

Vilka j-vla idioter det finns! Så fruktansvärt. Jag ska hålla mina tummar hela natten!

 
Ingen bild

Marie Löw

13 oktober 2009 19:21

Jag är djur- och människovän....men när man hör sådant här, då j-ar blir man förbannad och funderar på vad man skulle vilja göra med...! Fast just nu hjälper ju inte det lilla Puma, men håller tummarna gör vi nog allihopa!! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 juni 2010 19:09

Nu har jag firat en student! Och så har jag lite bilder på Disa från Upplandsmästerskapen. I helgen bär det av till Örnäs för tävling med Àtorka och Disa... Förtsätning förljer!               ...

Av Sara - 30 maj 2010 21:48

Gårdagen bestod av tävling, jag tävlade på Upplandsmästerskapen med Disa, men hon var inte riktigt nöjd, så hon hoppade mest runt på banan, men när hon väl gick i rätt gångart så gick det jätte bra. Så det blev inga finaler vilket betyder att jag b...

Av Sara - 26 maj 2010 22:19

Jaha så har en till helg gått, lyckades få med mig 2 rosetter hem från Borlänge en 3.e plats och en 4.e plats. Vi hade super väder på lördagen och svenskt sommarväder på söndagen alltså regn... Idag  har vi lekt lite med Puma, hon gör nämligen allt f...

Av Sara - 17 april 2010 00:34

Jaha så har ännu en dag gått, va tiden går fort. E lite orolig att vinden ska vända på Island och aska ska falla på min häst där borta =( Snart kanske jag äger ännu en till om den går igenom besiktningen =) Har jobbat med alla hästar idag o dom e s...

Av Sara - 19 mars 2010 23:38

Idag har vi fotat och filmat lite hästar. Disa är riden i ca 6 månader och hon kommer nog bli ganska fin, hon är efter Glampi frá Vatsnleysu och Polli blir bara bättre och starkare.               ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Puma och Islandshästarna med Blogkeen
Följ Puma och Islandshästarna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se