Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Pegasus och valpar

Av Sara - 25 april 2009 18:10

Idag har jag hälsat på min 3 åring Pegasus,som snart ska ridas in. Han fick jobba lite medans jag plåtade honom. Han e född musblack men kommer bli vit och han blir sakta men säkert vitar! så snar har jag 2 vita springare =)

Valparna e 7 veckor nu och åker till sina hem nästa vecka =(...

De kryllar av dom när man kommer och sticker man ner huvudet (vilket man måste) bland dom så slickar dom, sen kommer huggtänderna fram, man får passa näsan.

Men gulliga e dom och nu kan dom skälla som sina mammor och vifta med sina små svansar. Dom e så söta så man nästan spricker. Puma ska få många fler =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 juni 2010 19:09

Nu har jag firat en student! Och så har jag lite bilder på Disa från Upplandsmästerskapen. I helgen bär det av till Örnäs för tävling med Àtorka och Disa... Förtsätning förljer!               ...

Av Sara - 30 maj 2010 21:48

Gårdagen bestod av tävling, jag tävlade på Upplandsmästerskapen med Disa, men hon var inte riktigt nöjd, så hon hoppade mest runt på banan, men när hon väl gick i rätt gångart så gick det jätte bra. Så det blev inga finaler vilket betyder att jag b...

Av Sara - 26 maj 2010 22:19

Jaha så har en till helg gått, lyckades få med mig 2 rosetter hem från Borlänge en 3.e plats och en 4.e plats. Vi hade super väder på lördagen och svenskt sommarväder på söndagen alltså regn... Idag  har vi lekt lite med Puma, hon gör nämligen allt f...

Av Sara - 17 april 2010 00:34

Jaha så har ännu en dag gått, va tiden går fort. E lite orolig att vinden ska vända på Island och aska ska falla på min häst där borta =( Snart kanske jag äger ännu en till om den går igenom besiktningen =) Har jobbat med alla hästar idag o dom e s...

Av Sara - 19 mars 2010 23:38

Idag har vi fotat och filmat lite hästar. Disa är riden i ca 6 månader och hon kommer nog bli ganska fin, hon är efter Glampi frá Vatsnleysu och Polli blir bara bättre och starkare.               ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se