Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Trött

Av Sara - 15 april 2009 16:57

Idag har jag fixat en rund korall till mig själv, började få väldigt ont i armarna när hästarna ville gå åt sitt håll. De va iförsig inte så konstigt eftersom staketet runt paddocken e typ 2 dm högt... Så idag gick longeringen jätte bra, fick super kontakt med "ung" hästarna ( de e typ 7 år gammla). I morron kommer 5 hovslagare och deras lärlingar till stallet, de ska sko 31 hästar & verka 6. Så då kommer hela dan typ gå. Idag fick Drómi vila, såg hur han lekte med unghästarna, han storm trivs i sin jätte hage (tar 15 min att bara gå rakt igenom den), inte kul att leta efter dom =/. Nä nu ska jag vila tills Grey`s anatomy =) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 juni 2010 19:09

Nu har jag firat en student! Och så har jag lite bilder på Disa från Upplandsmästerskapen. I helgen bär det av till Örnäs för tävling med Àtorka och Disa... Förtsätning förljer!               ...

Av Sara - 30 maj 2010 21:48

Gårdagen bestod av tävling, jag tävlade på Upplandsmästerskapen med Disa, men hon var inte riktigt nöjd, så hon hoppade mest runt på banan, men när hon väl gick i rätt gångart så gick det jätte bra. Så det blev inga finaler vilket betyder att jag b...

Av Sara - 26 maj 2010 22:19

Jaha så har en till helg gått, lyckades få med mig 2 rosetter hem från Borlänge en 3.e plats och en 4.e plats. Vi hade super väder på lördagen och svenskt sommarväder på söndagen alltså regn... Idag  har vi lekt lite med Puma, hon gör nämligen allt f...

Av Sara - 17 april 2010 00:34

Jaha så har ännu en dag gått, va tiden går fort. E lite orolig att vinden ska vända på Island och aska ska falla på min häst där borta =( Snart kanske jag äger ännu en till om den går igenom besiktningen =) Har jobbat med alla hästar idag o dom e s...

Av Sara - 19 mars 2010 23:38

Idag har vi fotat och filmat lite hästar. Disa är riden i ca 6 månader och hon kommer nog bli ganska fin, hon är efter Glampi frá Vatsnleysu och Polli blir bara bättre och starkare.               ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se