Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Helt otrolig dag!

Av Sara - 13 april 2009 18:16

Ja, idag har det hänt mycket! Jag har släppt ut Drómi i lösdrifts flocken och de gick hur bra som hälst, han gick bara ut och hälsa på flocken och sen ställde han sig och åt. =) Snacka om cool häst.

Ja och så har jag varit på Västerboda och ridit hästar, red Litla-saga (alltid lika roligt), Brá och Sólmyrkvi och vilken tölt han fått, på bara en vecka! jätte kul =). Jag blev bara gladare för varje häst jag red, skit kul... Sen åkte jag till Tuna banan me M och L och red på Hvannar. De gick super både för L och mig.

Jag är jätte nöjd med dagen, kunde inte bli bättre!

P.s fick även en förfrågan om Drómi va till Salu idag... men va säger man, jag har ju bara haft honom 1 dag och änns inte fått rida på honom. Jag sa att jag skulle återkomma efter att jag ridit honom D.s


Kramar och go natt =)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Chrissie

13 april 2009 20:39

Kul att han fann sig så snabbt - fast jag tvivlade aldrig på det:-)
Jisses, det gick undan med till salu förfrågan:-/ Bara en liten vädjan ifrån mig, - han blir väl ingen "turhäst" va? (även om du gör precis vad du vill)
Ha det toppen!!

 
Ingen bild

Sara

13 april 2009 20:43

Ja de gick snabbt, om de betalar 90 tusen för honom blir han tur/ridskolehäst vilket jag inte tror de gör, men man vet aldrig...

 
å

å

14 april 2009 20:18

Måste ju snart få se bildbevis på 10 för tölt:)

http://tyr.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 juni 2010 19:09

Nu har jag firat en student! Och så har jag lite bilder på Disa från Upplandsmästerskapen. I helgen bär det av till Örnäs för tävling med Àtorka och Disa... Förtsätning förljer!               ...

Av Sara - 30 maj 2010 21:48

Gårdagen bestod av tävling, jag tävlade på Upplandsmästerskapen med Disa, men hon var inte riktigt nöjd, så hon hoppade mest runt på banan, men när hon väl gick i rätt gångart så gick det jätte bra. Så det blev inga finaler vilket betyder att jag b...

Av Sara - 26 maj 2010 22:19

Jaha så har en till helg gått, lyckades få med mig 2 rosetter hem från Borlänge en 3.e plats och en 4.e plats. Vi hade super väder på lördagen och svenskt sommarväder på söndagen alltså regn... Idag  har vi lekt lite med Puma, hon gör nämligen allt f...

Av Sara - 17 april 2010 00:34

Jaha så har ännu en dag gått, va tiden går fort. E lite orolig att vinden ska vända på Island och aska ska falla på min häst där borta =( Snart kanske jag äger ännu en till om den går igenom besiktningen =) Har jobbat med alla hästar idag o dom e s...

Av Sara - 19 mars 2010 23:38

Idag har vi fotat och filmat lite hästar. Disa är riden i ca 6 månader och hon kommer nog bli ganska fin, hon är efter Glampi frá Vatsnleysu och Polli blir bara bättre och starkare.               ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se