Direktlänk till inlägg 8 april 2009

Jobba!

Av Sara - 8 april 2009 21:39

Hejsan sveisan!

 Nu har man jobbat i 3 dagar och är helt slut, nää inte riktigt men nästan. Tur att de e helg på fredag då ska jag sova hela dagen!

Jobbet är bara bra, rider 3 unghästar eller i alla fall 1 av dom, de andra longeras än så länge. Måste lära känna dom först innan jag får uppleva en skentur... vilket vi inte vill. Snart åker förhoppningsvis tritla, o en stor vit tar hennes plats. Har lite blandade känslor för detta... Men naturen runt min arbetsplats e helt fantastisk, pårlande bäckar och skogsvägar till oändligheten, och backar upp och ner. Toppen för hästarnas muskler och ryggar!

Nu ska jag sova go natt =)

 
ANNONS
 
åsa

åsa

9 april 2009 19:41

Åh vilka ridvägar, blir lite avundsjuk. Saknar både vatten och kuperad terräng.

http://tyr.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 4 juni 2010 19:09

Nu har jag firat en student! Och så har jag lite bilder på Disa från Upplandsmästerskapen. I helgen bär det av till Örnäs för tävling med Àtorka och Disa... Förtsätning förljer!               ...

Av Sara - 30 maj 2010 21:48

Gårdagen bestod av tävling, jag tävlade på Upplandsmästerskapen med Disa, men hon var inte riktigt nöjd, så hon hoppade mest runt på banan, men när hon väl gick i rätt gångart så gick det jätte bra. Så det blev inga finaler vilket betyder att jag b...

Av Sara - 26 maj 2010 22:19

Jaha så har en till helg gått, lyckades få med mig 2 rosetter hem från Borlänge en 3.e plats och en 4.e plats. Vi hade super väder på lördagen och svenskt sommarväder på söndagen alltså regn... Idag  har vi lekt lite med Puma, hon gör nämligen allt f...

Av Sara - 17 april 2010 00:34

Jaha så har ännu en dag gått, va tiden går fort. E lite orolig att vinden ska vända på Island och aska ska falla på min häst där borta =( Snart kanske jag äger ännu en till om den går igenom besiktningen =) Har jobbat med alla hästar idag o dom e s...

Av Sara - 19 mars 2010 23:38

Idag har vi fotat och filmat lite hästar. Disa är riden i ca 6 månader och hon kommer nog bli ganska fin, hon är efter Glampi frá Vatsnleysu och Polli blir bara bättre och starkare.               ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se